Webcast voor vak Digitale Geletterdheid

Aanstaande maandag, 6 november, organiseert Jet-Net een webcast voor 3 havo/vwo leerlingen. In deze webcast verzorgt gastspreker Jurjen Brouwer, werkzaam bij IT-bedrijf Decos een gastles aansluitend bij het curriculum voor het vak Digitale Geletterdheid. Contextrijk, interactief en leerzaam zijn van toepassing op de webcast.

Decos is een IT-bedrijf dat apps en software-oplossingen maakt waarmee mensen hun werk, hun buurt en hun reistijd slimmer kunnen inrichten. Jurjen programmeert als Robotics Engineer verschillende robots, zoals Pepper, Eco en prototype-robots. Voor zijn werk heeft hij Mechatronica gestudeerd, een combinatie van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en technische informatica.

De les wordt via internet uitgezonden en is live te volgen door scholen. Voorafgaand aan een webcast ontvangt de deelnemende school een lesmodule en een reflectieopdracht, om de webcast zo optimaal mogelijk bij het curriculum van de school te laten aansluiten. De webcast uitzendingen blijven online beschikbaar en zijn nadien 'on demand' te bekijken. 

Meer informatie op website Jet-Net.

 

 

 

Delen

Terug naar het overzicht