Meet the Boss 2017: bekijk de aftermovie

Scholengemeenschap Were Di uit Valkenswaard heeft op 6 april de finale van Meet the Boss 2017 gewonnen. Tijdens het slotdebat gingen zij in debat met het Porta Mosana College uit Maastricht dat met de tweede prijs naar huis ging. Van de leerlingen werd groot improvisatietalent gevraagd, de volgende stelling werd immers pas op de dag zelf bekend gemaakt: “Studenten die een hbo of universitaire technische studie volgen, moeten een gratis studiebeurs krijgen.” Boss Toni Versluijs, Site Director NXP Nijmegen, had de dankbare taak om in de debatjury plaats te nemen en de prijs uit te reiken.

Over Meet the Boss
Meet the Boss is een zinderende debatwedstrijd! Een co-creatie van Jet-Net (hét Jongeren en Technologie Netwerk Nederland), Jet-Net bedrijven en het Nederlands Debat Instituut.
Leerlingen van verschillende vo-scholen gaan in debat met elkaar én ze binden de strijd aan met een 'boss', een topmanager van een Jet-Net bedrijf. Er wordt gedebatteerd over stellingen op het snijvlak van technologie en maatschappij.

Het hele nieuwsbericht over de finale van Meet the Boss 2017 leest op de website van Jet-Net. Bekijk ook de aftermovie op YouTube.

Delen

Terug naar het overzicht