Aanmelden voor Winterschool 2018 WKRU geopend

Op woensdag 31 januari 2018 organiseert het Wetenschapsknooppunt van de Radboud Universiteit (WKRU) weer een Winterschool. De Winterschool is een leuke en leerzame professionaliseringsdag op het gebied van wetenschap en onderzoekend leren. Tijdens de Winterschool kunt u lezingen en workshops volgen ter inspiratie voor W&T-onderwijs. Dus bent u leraar uit het basisonderwijs, pabo-docent of pabo-student met veel, weinig of geen ervaring op het gebied van onderzoekend leren? Schrijf je dan in! Afgelopen jaar was de Winterschool snel volgeboekt, wees er dus op tijd bij!

De basis van de Winterschool is kennismaking met wetenschap. In de ochtend worden er drie inhoudelijke lezingen gegeven door de onderzoekers die in 2017 een Radboud Science Award hebben gewonnen. De lezingen gaan over waarom staken besmettelijk is, magnetisch licht en mode en identiteit. Aan iedere lezing is een workshop gekoppeld die is ontwikkeld door de betreffende winnaar, haar team en leraren van twee basisscholen. In de middag worden er verschillende workshops gegeven. In de workshops gaat u actief aan de slag met praktische tips die u de volgende dag al kunt inzetten in uw eigen klas.

Op de Winterschool wordt het zevende boek van de reeks Wetenschappelijke doorbraken de klas in! uitgebracht, alle deelnemers ontvangen een exemplaar. Kijk voor meer informatie of om u aan te melden op de website van het Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit, www.wkru.nl

Delen

Terug naar het overzicht