Philips Experience Day: Health & Technology

22 maart 2018

Op 19 februari jl. organiseerde Philips Techniekstimulering Jongeren/Jet-Net een Experience Day op Philips Innovation Center Eindhoven South (High Tech Campus) voor havo/vwo-leerlingen, met het thema Health & Technology. In workshops, Tech-talks en speeddates deelden Philips professionals hun expertise over de ontwikkeling van innovaties en technologieën van nu en de toekomst. Het doel is om het kiezen voor techniek te stimuleren, en een realistisch beeld te geven van het beroepenveld.

Dat het een geslaagd event was, blijkt wel uit onderstaande reacties:

Britt, vwo- leerling van het Heerbeeck College: “Ik stond er niet bij stil dat er zo ontzettend veel komt kijken bij het ontwerpen, het ontwikkelen en het verkopen van een product. Er zijn veel vakgebieden aan verbonden zoals design, software, marketing, maar ook de klinische kant. Er zit echt kennis achter.

Annemieke Vennix, docente van het Heerbeeck College: “Het bedrijfsleven verandert veel sneller dan het onderwijs. Docenten hebben geen weet van de ontwikkelingen bij bedrijven. Jullie hebben de power om dat te veranderen.”

Lees het gehele artikel van Philips.

 

(Bron: Philips.nl)