Landelijke Werkdag Zorgpact: wat draagt u bij?

31 augustus 2018

Iedereen die de samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheden in de regio wil versterken is van harte welkom op de Landelijke Werkdag van het Zorgpact. Deze laatste editie vindt plaats op maandag 3 december 2018 bij De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Deelnemers dompelen zich tijdens de bijeenkomst onder in succesvolle andere regionale samenwerkingen, reflecteren samen op behaalde resultaten, leren van elkaars ervaringen en bespreken uitdagingen en vervolgstappen voor de toekomst. Een van de thema’s die tijdens de Landelijke Werkdag aan bod komt is Zorg en technologie, net als *)Leren in de praktijk, *)Permanent leren en *)Naar een optimale functiemix.

Programma

10.00 – 10.30 uur Ontvangst en registratie deelnemers

10.30 – 11.00 uur Opening en welkom

11.15 – 15.15 uur Aan de slag! – bekijk, bespreek en beleef

15.30 – 16.00 uur Afsluiting

16.00 – 17.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden
De aanmelding voor de Landelijke Werkdag is inmiddels geopend. Wees er snel bij om er zeker van te zijn een plek te hebben op deze druk bezochte dag.

Voorstel indienen
De Landelijke Werkdag Zorgpact is een dag voor én door samenwerkende collega's uit zorg, welzijn, onderwijs en overheid. Het programma wordt traditiegetrouw gevuld met inspirerende, prikkelende en leerzame bijdragen van verschillende samenwerkingen uit het hele land. Heb je zelf een mooi verhaal, een innovatief product of een uitdagende vraag die je wilt delen? Dien dan komende weken een voorstel voor een sessie in!

Meer informatie?
Meer over de Landelijke Werkdag van het Zorgpact kunt u hier vinden.