Finale Meet the Boss

18 april 2019

Meet the Boss is een spannende debatwedstrijd op het snijvlak van technologie en maatschappij. Leerlingen van verschillende middelbare scholen gaan in debat met elkaar én binden de strijd aan met een boss, een topmanager van een Jet-Net & TechNet bedrijf. De leerlingen zijn vooraf aangewezen als voor- of tegenstanders van de stelling en komen goed beslagen ten ijs. De boss is voorzitter van een driekoppige jury. Hij of zij leidt het debat in en discussieert mee. Als het debat is afgelopen, kiest de boss welke school zich het beste heeft geweerd.

In 2019 nemen de volgende Jet-Net & TechNet bedrijven deel aan Meet the Boss: KPN, Siemens, Nouryon, Tata Steel, Shell, DSM, Sabic, OCI, Waternet, HP Valves, Unilever, MaxGrip, Klimaat en Energie Koepel (KEK).

Datum: donderdag 19 april 2018
Locatie: Tata Steel – Wenckebachstraat 1 Velsen-Noord

Parkeren: voor de klassen die met een touringcar komen, worden door Tata Steel verdere instructies gegeven voor het parkeren.
Personenauto’s kunnen terecht op het parkeerterrein van het Dudok Huis/ Congres Centrum – Wenckebachstraat 1.

Met het OV: treinreizigers kunnen met de trein naar Beverwijk Station waarna ze met een pendelbus vervoerd worden naar Tata Steel. Treinreizigers kunnen met de trein naar Beverwijk Station waarna ze met een pendelbus vervoerd worden naar Tata Steel.